10 lekkerste WoodWick geurkaarsen
Lifestyle

10 lekkerste WoodWick geurkaarsen

Houd je van geurkaarsen, dan moet je zeker eens kijken naar het merk WoodWick. Deze luxe geurkaarsen staan bekend om hun houten lont, wat zorgt voor een knisperend geluid. Dit zorgt voor nog meer sfeer tijdens het branden van een geurkaars! Het merk WoodWick is een van de beste geurkaarsen en wij hebben een selectie voor je gemaakt van de 10 lekkerste WoodWick geurkaarsen (op willekeurige volgorde).

1. WoodWick Linen geurkaars

Een kaars met de geur van linnen is altijd een goed idee. De WoodWick Linen is een fijne kaars met de frisse geur van schone was. Dit is een fijne huisgeur om regelmatig even te branden. Je hele huis gaat er fris van ruiken. Heeeeerlijk!

2. WoodWick Cinnamon Chai

Cinnamon Chai is de perfecte geurkaars voor het najaar en Kerst! Met de geur van onder andere kaneel en vanille is dit een heerlijke geur om te branden bij een avondje op de bank, onder de deken met een warme drank. Ook een tip om als geurkaars cadeau te geven voor Kerst!

3. WoodWick Vanilla Bean

Als er één geur in veel huizen geliefd is, dan is het wel een vanille geurkaars. Ook WoodWick heeft een vanille geurkaars: Vanilla Bean. Het is een rijke, warme vanillegeur die jij moet hebben als je van vanille geurkaarsen houdt! Deze heeft namelijk veel branduren en geeft een heerlijke geur af!

4. WoodWick Vanilla & Sea Salt

5. WoodWick Triology Woven Comforts

6. WoodWick White Teak

7. WoodWick Lavender

8. WoodWick Warm Wool

9. WoodWick Coastal Sunset

10. WoodWick Sueded Sandalwood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *