5 beste airfryers van 2024
Huishouden, Lifestyle

5 beste airfryers van 2024

In de afgelopen jaren is de airfryer uitgegroeid tot een onmisbaar apparaat in veel keukens. Het biedt een gezondere manier om te frituren, grillen, bakken en zelfs roosteren. Nu 2024 in volle gang is, kijken we naar de vijf beste airfryers op de markt.

Hieronder zullen wij – op willekeurige volgorde – ingaan op de 5 beste airfryers van 2024. Welke het beste bij jou past, kan alleen jij beoordelen. Dit hangt af van onder andere het huishouden en waarvoor je de airfryer wil gebruiken.

1. Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer: De beste uit de test

De Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer staat bovenaan de lijst en wordt geprezen om zijn veelzijdigheid en prestaties. Hij komt daarnaast ook als beste uit de test volgens de Consumentenbond! Wat dit model onderscheidt, is de ‘Dual Zone’-technologie, waarmee je twee gerechten tegelijkertijd kunt bereiden, elk in hun eigen kookzone. Dit betekent dat je tegelijkertijd frietjes kunt bakken en kip kunt grillen, elk met hun eigen instellingen. Met een ruime capaciteit en een hoop verschillende kookfuncties, waaronder frituren, grillen, bakken en roosteren, is dit model een ware keukenrevolutie.

2. Inventum GF500HLDB: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De Inventum GF500HLDB is een betaalbare optie die uitstekende resultaten levert. Dit model is perfect voor kleinere huishoudens of voor diegenen die een airfryer willen proberen zonder een grote investering te doen. Hij blinkt uit in gebruiksgemak en efficiëntie, met een compact ontwerp dat toch voldoende capaciteit biedt voor een gezin. De eenvoudige bediening en het gemak van schoonmaken maken het tot een populaire keuze voor dagelijks gebruik.

3. Philips Airfryer XXL

De Philips Airfryer XXL blijft een favoriet onder de consumenten en wordt vaak geprezen om zijn grote capaciteit en gebruiksgemak. Deze airfryer is perfect voor grote gezinnen en kan een hele kip of zelfs tot twee zakken friet tegelijk bereiden. Met zijn Fat Removal-technologie haalt het meer vet uit je eten, wat resulteert in gezondere maaltijden.

4. Airfryer XXL Tristar FR-9026: Ideaal voor grote gezinnen

De Airfryer XXL Tristar FR-9026 is een must-have voor grote gezinnen of voor mensen die vaak gasten ontvangen. Deze airfryer heeft een indrukwekkende capaciteit, waardoor je grote hoeveelheden voedsel tegelijk kunt bereiden. Dit is een dubbele airfryer – een goed alternatief voor de Ninja Foodi Dual Zone Airfryer dus!

Philips Airfryer Essential HD9252/90: Slim en stijlvol

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 combineert stijl met slimme technologie. Dit model is uitgerust met Philips’ Rapid Air-technologie, die zorgt voor een snellere en gelijkmatigere bereiding van gerechten. Het apparaat is ook compatibel met de NutriU-app, waar je honderden recepten kunt vinden en direct naar je airfryer kunt sturen. Het compacte en elegante ontwerp maakt het een mooie toevoeging aan elke keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *