Buitenkleed tuin accessoires
Interieur, Tuin

Breng je tuin tot leven met een stijlvol buitenkleed: 5 inspirerende ideeën

Een buitenkleed is een fantastische manier om kleur, comfort en stijl aan je tuin toe te voegen. Het kleed kan naast decoratief ook functioneel zijn, en is in staat om je buitenruimte volledig te transformeren! Zo creëer je makkelijk een fijne sfeer in jouw tuin. Wij delen 7 inspirerende ideeën voor het gebruik van een vloerkleed voor buiten!

Creëer een gezellige loungehoek

Gebruik een buitenkleed om een comfortabele loungehoek te creëren waar je heerlijk kunt ontspannen en bijkletsen met vrienden. Plaats bijvoorbeeld een kleurrijk kleed onder je tuinmeubilair en combineer het met comfortabele kussens en een plaid voor de koelere avonden. Hier wil je niet meer weg!

Buitenkleed inspiratie Volero

Binnen en buiten verbinden

Wil je binnen en buiten verbinden? Kies dan voor een vloerkleed voor buiten dat qua kleur en patroon aansluit bij het interieur van je woning. Zo creëer je een naadloze overgang tussen binnen en buiten en vergroot je het gevoel van ruimte! Als je een schuifpui hebt die je open kan zetten werkt dit al hélemaal fantastisch!

Maak een buitenspeelruimte voor kinderen

Een rond buitenkleed kan een perfecte speelruimte voor kinderen bieden. Kies een kleed met vrolijke kleuren en motieven en combineer het met zachte kussens en speelgoed om een veilige en aantrekkelijke plek voor de kleintjes te creëren. Als je ervoor zorgt dat je goed zicht hebt vanaf de loungehoek in je tuin kun jij daar lekker chillen terwijl de kids zich ook buiten vermaken!

Balkon inspiratie buitenkleed

Transformeer een kleine buitenruimte: tip voor klein terras en balkon

Heb je een klein terras of balkon? Een tuinkleed kan ook hier wonderen verrichten! Kies een kleed dat past bij de afmetingen van je buitenruimte en voeg wat mooie planten, kaarsen en gezellige buitenverlichting toe om een sfeervolle en intieme plek te creëren. Wát een transformatie!

Kom tot rust met een outdoor yoga- of meditatieruimte

Een buitenkleed kan ook dienen als een comfortabele ondergrond voor yoga of meditatie. Kies een rustgevend kleed (bijvoorbeeld een buitenkleed rond 200 cm) en plaats het op een rustige plek in je tuin, omringd door natuurlijke elementen zoals planten, bloemen en waterpartijen. Leg nog een aantal yogakussens neer en zo heb jij de perfecte plek om outdoor yoga te beoefenen en om buiten te mediteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *