5 beste geurkaarsen merken Rituals geurkaars Janzen geurkaarsen Yankee Candle Woodwick kaarsen
Lifestyle

De 5 beste geurkaarsen merken

Brand jij graag geurkaarsen? Dan weet je dat de een je kan betoveren, terwijl de andere geurkaars een flinke domper is. De kwaliteit hangt af van onder andere het merk. Wil je graag goede geurkaarsen kopen? Check dan 5 x de beste geurkaarsen merken!

WoodWick geurkaarsen

Geurkaarsen met een houten lont zijn een heuse hype. Deze lont zorgt namelijk voor een gezellig geluid, dat klinkt als van een knisperend haarvuur. Dat geeft het branden van een geurkaars nog meer charme!

De houten lont kaarsen zijn van WoodWick. Dit merk heeft enorm goede geurkaarsen! Er is keuze uit veel verschillende geuren, ze hebben een goede geurafgifte en veel branduren. De prijs-kwaliteitverhouding van WoodWick is dan ook top! De lekkerste WoodWick geurkaarsen? Dat is moeilijk kiezen! Maar Linen is een echte top klassieker, net zoals Vanilla Bean en Lavender Spa.

Rituals geurkaarsen

We kennen Rituals allemaal. Je hebt vast ooit een shower foam van het merk (cadeau) gehad. De Rituals producten ruiken allemaal heerlijk, maar wist je dat er ook geurkaarsen van zijn? De geurkaarsen van Rituals zijn populair en dat is niet zonder reden: de kaarsen zien er ontzettend mooi uit voor in je interieur en zo kan je nóg langer genieten van jouw favoriete Rituals geur!

Tip: een Rituals geurkaars is altijd mooi verpakt en daarom een leuk cadeau om te geven en te krijgen!

Janzen geurkaarsen

Janzen is een Nederlands merk met heerlijke verzorgingsproducten en huisgeuren. De collectie is bestaat uit shower foams, andere lichaamsverzorging, geurstokjes, geurkaarsen en roomsprays. Dat doet je misschien wel aan een ander bekend merk denken. Janzen is dan ook een goed alternatief voor Rituals, als je hun geuren inmiddels door en door kent.

De geurkaarsen van Janzen zijn er in een gewone (40 tot 50 branduren) en XL variant (ongeveer 30 branduren). De geurkaarsen van Janzen hebben aardse, bloemige en kruidige geuren.

Yankee Candle geurkaarsen

Hoewel Bath & Body Works geurkaarsen (daar komen we zo op terug) in Nederland niet heel bekend zijn, zijn Yankee Candle geurkaarsen dat een stuk meer. Deze kaarsen staan bekend om hun glazen jars waardoor ze er leuk uitzien en hun heerlijke geuren. Van klassieke kaneelgeuren tot kaarsen die ruiken naar versgebakken cupcakes of enorm zoet snoepgoed. Ook zijn Yankee Candle kerstkaarsen erg geliefd!

Bath & Body Works geurkaarsen

De kaarsen van Bath & Body Works zijn op dit moment helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Het merk heeft korte tijd een aantal winkels en een webshop in Nederland gehad, maar deze zijn gesloten. Bath & Body Works komt uit Amerika en heeft veel bad-, douche- en huisproducten met heerlijke geuren. Elk seizoen worden er nieuwe collecties uitgebracht. De geurkaarsen zijn van goede kwaliteit en geven veel geur af. Ze staan vooral bekend om hun unieke geuren, zoals ‘Twisted Peppermint’, ‘Strawberry Pound Cake’ en bijvoorbeeld ‘Marshmallow Fireside’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *