interieur posters
Interieur

Posters in je interieur: hoe je ze perfect combineert

Ben je op zoek naar manieren om je interieur op te fleuren? Posters en fotolijsten zijn de perfecte toevoeging aan elke ruimte. Ze zijn betaalbaar, veelzijdig en voegen persoonlijkheid toe aan je interieur. Ideaal is ook dat je ze regelmatig kan wisselen!

Kies een thema bij jouw woonstijl

Thema’s zijn een leuke manier om een samenhangend geheel te creëren met posters en fotolijsten. De keuze voor een thema stem je af bij de rest van je interieur en je persoonlijke interesses.

Bohemian posters

Ga voor een bos- of plantenthema met botanische posters en fotolijsten van hout. Dit is een leuke stijl voor in een bohemian interieur!

interieur posters Poster Store reveiew
Foto: Poster Store

Posters van steden

Houd je enorm van reizen en vind je het leuk om dit terug te laten komen in je interieur? Er zijn veel mooie posters van steden, stranden en landen. Verzamel posters van jouw favoriete bestemmingen voor in jouw metropolitan interieur, of ga juist voor een relaxed & zen strandthema met posters van zon, zee en strand.

Kleurrijk interieur

Ben jij gek op kleur? Met posters zijn er genoeg opties om (extra) kleur toe te voegen in huis! Selecteer verschillende prints en mix & match een kleurrijke posterwand bij elkaar. Daar word je vrolijk van!

hotel chique muurdecoratie posters
Foto: Poster Store

Hotel chique muurdecoratie

Voor een hotel chique interieur zijn gouden fotolijsten een goede keuze. Ook zwarte lijsten kunnen mooi staan, afhankelijk van het kleurenpalet van het interieur en de gekozen posters. Prints van luxe objecten, met chique kleuren en posters met een folie-effect passen goed bij deze populaire woonstijl.

Mix & match met Poster Store

Het mixen en matchen van posters en fotolijsten kan een leuke en creatieve manier zijn om je interieur te decoreren. Op een grote kale muur, of eventueel boven de bank, staat een combinatie van één of twee grote posters met lijst mooi. Boven een meubel passen kleinere posters beter. Combineer verschillende prints en creëer een gallery wall met verschillende formaten en stijlen van fotolijsten en posters. En ben je er op uitgekeken? Dan wissel je de posters in de lijsten voor een andere look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *