Design terrasverwarmer winter tuin inspiratie
Tuin

Zo zit je ook in het najaar er warmpjes bij in je tuin

Tijd voor het najaar! De tijd van het jaar waarin de bladeren in prachtige rood- en oranjetinten veranderen en we de zwoele zomerdagen achter ons laten. Terwijl de temperaturen dalen, hebben veel mensen de neiging zich naar binnen terug te trekken. Maar waarom zou je, met een beetje creativiteit, niet langer buiten kunnen genieten van je luxe tuin? In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet, zodat je er ook in het najaar warmpjes bij zit.

Pak een paar warme dekens

De snelste manier om wat warmte toe te voegen aan je buitenruimte is door het gebruik van warme dekens. Maar niet zomaar elke deken; kies voor luxe, dikke en zachte dekens die comfort combineren met stijl.

Een woonplaid is niet alleen warm, maar ook lekker groot. Zo kun je lekker helemaal onder de deken kruipen in plaats van een hopeloze poging te doen om allebei je benen warm te houden. Wol is een klassieke keuze en zorgt voor meer warmte dan andere materialen. Een wollen deken zorgt voor een luxe gevoel, maar komt wel met wat extra instructies voor het wassen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een leuke (zelfgemaakte) quilted plaid.

Design terrasverwarmer winter tuin inspiratie

Maak gebruik van design terrasverwarmers

Je tuin warm en comfortabel houden gaat verder dan alleen het toevoegen van dekens. De design terrasverwarmer is in de afgelopen jaren een must-have geworden voor de luxueuze tuin, en hier is waarom:

  • Hangende heater: Deze stijlvolle terrasverwarmers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een gelijkmatige warmteverdeling. Ze kunnen aan een overkapping of pergola worden gehangen en vormen vaak een modern, elegant centraal punt in je buitenruimte.
  • Staande terrasverwarmer: Met hun krachtige uitstraling zijn staande terrasverwarmers een statement op zich. Ze hebben het ontwerp van een grote vloerlamp. Ze zijn ideaal voor grote buitenruimtes en kunnen gemakkelijk worden verplaatst.
  • Plafondheater: Voor degenen met een overdekte patio of serre is de plafondheater perfect. Ze zijn subtiel en zorgen ervoor dat je er warmpjes bijzit.

Extra tips voor een knus najaar in de tuin

Naast terrasverwarmers kan een stijlvolle vuurplaats ook bijdragen aan de sfeer en warmte. Of je nu kiest voor een traditionele houtgestookte pit of een moderne gasvariant, het knetterende geluid van een vuur zal ongetwijfeld gezelligheid toevoegen aan je najaarsavonden.

Combineer daarnaast je warme dekens met dikke, pluche kussens. Niet alleen zorgen ze voor extra comfort, maar ze voegen ook textuur en kleur toe aan je tuinmeubilair. Dat ziet er een stuk knusser uit! En voeg wat gezellige lichtjes en kaarsen toe om het helemaal af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *