Gepersonaliseerde posters Desenio housewarming cadeau
Interieur

Housewarming cadeau? Geef een gepersonaliseerde poster!

Een persoonlijk tintje toevoegen aan je interieur, of op zoek naar een mooi cadeau? Desenio biedt een uitgebreid aanbod aan gepersonaliseerde posters die perfect zijn als persoonlijk element in huis en om cadeau te geven. Een gepersonaliseerde poster is ook erg leuk om cadeau te geven bij een housewarming!

Gepersonaliseerde poster

Gepersonaliseerde posters zijn de perfecte manier om je huis een persoonlijk tintje te geven. Of je nu je favoriete quote, de namen van je gezinsleden, of een bijzondere datum wilt vastleggen. Met Desenio’s gepersonaliseerde posters kun je een statement maken en je huis een echt thuis laten voelen. Hoe leuk is dat?!

Gepersonaliseerde posters Desenio housewarming cadeau
Foto: Desenio

Huisdier poster laten maken

Je huisdier heeft een plek in je hart en verdient ook een prominente plek in je interieur. Bij Desenio kun je ook kiezen uit personaliseerbare huisdierenposters. Selecteer een poster van het ras van jouw hond of kat, en personaliseer deze door de naam van jouw huisdier toe te voegen met eventueel een datum of jaartal. Bijvoorbeeld van wanneer hij of zij geboren is, bij jou kwam wonen of wanneer je helaas afscheid hebt moeten nemen. Naast honden en katten is er zelfs een leuke poster voor konijnen- en cavia-eigenaren!

Poster cadeau voor housewarming

Een poster is een perfect cadeau voor een housewarming! Zo geef je iets voor in het interieur en tegelijkertijd kan het heel persoonlijk zijn. Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerde poster met stadskaart cadeau of kies voor een poster met coördinaten. Deze kun je dan laten personaliseren met de plek / coördinaten van het nieuwe stekje! Ook handig én origineel: een WiFi poster. Op deze poster kunnen de ontvangers het wachtwoord voor WiFi opschrijven, dan hoeven ze deze alleen nog in te lijsten en de poster op te hangen in de hal. De vraag “Wat is het WiFi-wachtwoord?” wordt namelijk vaak gesteld! Als je het wachtwoord al weet kun je deze natuurlijk meteen op de poster laten drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *