mooie dierenmanden
Interieur

De leukste dierenmanden voor in je interieur

Als je veel bezig bent met interieur, dan kunnen dierenmanden een doorn in het oog zijn. Bijvoorbeeld omdat het niet blend met je woonstijl. Dat is helemaal niet nodig, want tegenwoordig zijn er heel veel hippe en mooie dierenmanden te vinden die prachtig staan in het interieur. Bijvoorbeeld een velvet hondenkussen, dierenmand op pootjes of zelfs een fauteuil voor je huisdier!

Velvet hondenkussen

Een kussen is de perfecte ‘dierenmand’ voor honden. Het is in verschillende maten verkrijgbaar en vaak in verschillende materialen én kleuren uitgevoerd. Hierdoor heb je een ruime keuze in hondenkussens en is er altijd wel een te vinden qua design en afwerking die bij jouw interieur past!

Een ’terug van weggeweest’ populair materiaal voor in het interieur is velvet. De stof heeft een luxe en zachte uitstraling en kan ik veel kleuren worden uitgevoerd. Een velvet hondenkussen zal dan ook in ieder interieur prachtig staan!

velvet hondenkussen

Dierenmand op pootjes

Een dierenmand op pootjes zien we tegenwoordig ook een stuk vaker. Best praktisch, want hierdoor kan je ook gemakkelijk onder de dierenmand stofzuigen en dweilen. Daarnaast staan de mooie dierenmanden op pootjes, vaak uitgevoerd in de leukste stoffen en prints (zoals dierenprint!), gewoon erg leuk in huis.

Wanneer een dierenmand op pootjes staat en je eronderdoor kan kijken zorgt dit voor een ruimtelijk effect. Zeker wanneer de pootjes subtiel zijn, bijvoorbeeld goudkleurige of zwarte draadpoten. Perfect dus voor in een kleine woning!

dierenmand op pootjes mooie dierenmanden

Fauteuil voor dieren of dierenbank

Een super geinige trend is de fauteuil voor dieren. Zo geef je jouw hond of kat een eigen meubel in jouw woning! Hiermee is de dierenmand echt onderdeel van het interieur en geen doorn meer in het oog. Zo scoor je bijvoorbeeld een velvet fauteuil voor dieren die is geïnspireerd op de populaire ‘schelpen fauteuils’, zoals we die bijvoorbeeld kennen van het merk Richmond Interiors of van Sissy-Boy.

Naast de dierenfauteuil vind je ook heuse banken voor dieren. Een eigen bank voor je huisdier. Tof toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *