duurzame relatiegeschenken keuken
Huishouden

Het perfecte recept voor relatiegeschenken: Keukenartikelen

Relatiegeschenken zijn een manier om je waardering te uiten naar zakenrelaties, medewerkers of klanten. Hoewel pennen en notitieboekjes altijd veilige keuzes zijn, waarom zou je niet eens iets anders proberen? Iets dat echt wordt gebruikt en gewaardeerd? Iets zoals… keukenartikelen! Hieronder delen wij inspiratie voor keukenartikelen die geschikt zijn om als relatiegeschenk te geven.

Een snijplank: onmisbaar in de keuken

Een snijplank is een onmisbaar onderdeel van elke keuken en daarom een ideaal relatiegeschenk. Het zal veel gebruikt worden en daarmee houd je jouw bedrijf onder de aandacht! Je kan kiezen voor een duurzame houten snijplank die er prachtig uitziet en lang meegaat. Of ga voor een snijplank van gerecycled kunststof voor een meer budgetvriendelijke, maar nog steeds duurzame optie. Bestel jouw relatiegeschenk voor in de keuken bij Greengiving en maak het persoonlijk door je logo of een persoonlijke boodschap erin te laten graveren.

Bekers en mokken: voor de koffieliefhebbers

Iedereen houdt van een goede koffiemok. Het is het eerste dat veel mensen ’s ochtends vastpakken en het brengt troost op een drukke werkdag. Bedrukte bekers of mokken zijn dan ook een perfect relatiegeschenk. Of je nu kiest voor een klassieke mok, een reisbeker voor onderweg, of een chique glazen variant voor de echte koffiekenner: met dit geschenk zit je altijd goed.

Bamboe lunchbox: de eco-vriendelijke keuze

Lunchboxen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zijn ook heel praktisch. Ze zijn perfect voor het meenemen van lunch naar het werk of voor een picknick in het park. Door ze te bedrukken met je logo, maak je van elke lunchpauze een subtiele herinnering aan jouw merk.

Een schort: voor de keukenhelden

Voor de culinaire relaties is een schort een fantastisch relatiegeschenk. Of ze nu een professionele chefkok zijn of een enthousiaste thuiskok, een mooi schort komt altijd van pas in de keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *