Waar krijg je verhuiskorting bij welke winkels
Interieur, Wonen

Ga je verhuizen? Ontvang verhuiskorting op je klusaankopen bij deze winkels!

Verhuizen is niet alleen een hectisch, maar de kosten kunnen ook flink oplopen. Van de verhuiswagen tot de inrichting van je nieuwe stulpje. Gelukkig hebben verschillende bouwmarkten een mooie oplossing om de pijn in je portemonnee te verzachten: verhuiskorting. Wij vertellen je bij welke bouwmarkten je hiervan kan profiteren.

Wat is verhuiskorting?

Verhuiskorting is een korting die bouwmarkten aanbieden aan klanten die recent zijn verhuisd. Door het tonen van je koop- of huurcontract kun je profiteren van deze korting op je aankopen. De gedachte erachter is simpel: bij een verhuizing komt vaak veel klussen kijken en wat is er dan fijner dan wat extra korting op je klusbenodigdheden? Handig voor bijvoorbeeld de tegels voor je badkamer, een mooie PVC vloer en een leuk behang voor op de muren!

Verhuiskorting bij Karwei

Karwei weet dat elke euro telt als je gaat verhuizen. Daarom bieden ze een verhuiskorting van 10% aan voor de periode van 2 maanden na je verhuizing. Je hoeft enkel je koop- of huurcontract te tonen en je kunt direct profiteren van deze korting. Verhuiskorting bij Karwei is niet alleen handig voor de grote aankopen zoals verf en behang, maar ook voor de kleinere accessoires die je nieuwe huis helemaal af maken. Dit zorgt voor een warm welkom in je nieuwe huis!

Gamma verhuiskorting: 3 maanden lang voordelig klussen

Ben je van plan om langer te klussen of wil je wat extra tijd hebben om alles op orde te krijgen? Gamma verhuiskorting is dan de perfecte keuze. Ook hier ontvang je 10% korting op de gehele collectie (met enkele uitzonderingen). Wat Gamma onderscheidt, is dat je bij hen maar liefst 3 maanden lang van deze korting kunt genieten. Dat geeft je net dat beetje extra tijd om alles perfect te maken!

Praxis verhuispas

Net zoals de andere bouwmarkten biedt ook Praxis klusvoordeel aan voor de kersverse verhuizers. Door het aanvragen van een Praxis verhuispas, kun je voor een periode van 2 maanden profiteren van korting op het assortiment. Een kleine kanttekening hierbij is dat je even bij de servicebalie van jouw filiaal moet nagaan of jouw Praxis locatie meedoet aan deze verhuisactie. Maar met een beetje geluk kun je ook hier net wat voordeliger je klusspullen inslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *